Skal du have malet – ude eller inde?

Så klarer jeg det – eller også rådgiver jeg dig, så du gør det rigtigt første gang. Uanset om du bor på Amager, i København eller resten af Sjælland.

Jeg maler for private, virksomheder, institutioner og boligforeninger, og ingen maleropgave er for lille eller for stor.

Har du selv mod på at male, så kan jeg rådgive dig. For også når det handler om at male, så gælder det gamle ordsprog: ”godt begynd er halvt fuldendt”. Fortæl mig, hvad du skal have malet, så giver jeg gode råd og en skarp pris.

Ring og få et uforpligtende tilbud. Løsningen bliver ofte både bedre og billigere ved at tage mig med på råd fra starten, når der skal males.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om dit malerprojekt.

Malermester Weischenfeldt

29 24 27 70

MALE INDENDØRS

Jeg udfører malerarbejde af vægge, lofter og træværk, tapetsering, spartling, opsætning af væv og filt, Epoxy, reparationer og vedligeholdelse samt renovering og modernisering.

MALE UDENDØRS

Det er vigtigt, når man maler udenfor, at man tænker over, hvilket underlag, der males på, og hvad malingen bliver udsat for af vind og vejr. Det gælder alt lige fra facaderenovering – og vedligeholdelse, maling af bygninger, træværk, vinduer, døre til skur, carport, vindfang m.m.